Citrix StoreFront zerbitzari taldea HA-rako
Gure Citrix ingurunea alta eskuragarritasunarekin hornitu nahi badugu, dokumentu honetan zerbitzari StoreFront mailan nola egin erakutsiko dugu 2.5, bi zerbitzariz osatutako taldea sortuko dugu, non konfigurazio bera izango duten, ondoren beste aukera batzuen bidez, sarbide oreka ezarpenak egingo ditugu.
Garrantzitsua izango da StoreFront zerbitzariari eskuragarritasun altua ematea (HA edo eskuragarritasun handia) izan ere, hori gabe, inoiz bezero batek ezin izango du gure mahaigaineko eta aplikazio birtualen azpiegiturara konektatu XenDesktop edo XenApp-ekin. Dagoeneko StoreFront zerbitzari bat martxan izango dugu eta bigarren bat gehituko dugu, zerbitzari taldea sortuz, ordutik aurrera StoreFront bakar baten gainean lan egingo dugu eta egokitu ditugun konfigurazioak gainerako zerbitzarietara zabaltzeko. Bezeroek modu indistingi daitekeen bat edo bestean konektatzeko, Load Balancing de NetScaler-ek emango dizkigun oreka metodoak erabiliko ditugu, Microsoft-en NLB erabiliko dugu, Round Robin DNSarekin… Logikoki, BD-a Citrix-en elementu garrantzitsuenetako bat izango da eta eskuragarri altuan edukitzea gomendatzen da, halaber, beste elementu guztiak bezala, adibidez NetScaler, Kontrolatzaileak…
Kontuan hartu beharko dugu ingurune baten oinarrizko URL-a bezeroen sarbiderako erabiliko dugun izena dela, ziurtagiria edukiko dugu (barnean SSL erabiltzen badugu) guneko ziurtagiria IIS-en bi StoreFront-en behar bezala instalatuta.
Lehen zerbitzariaren instalazioa dagoenean, kontsolatik “Citrix StoreFront” pulsaremos en “Agregar servidor”, baimen-informazioa anotatuko dugu zerbitzarian sartzeko.
Bigarren zerbitzariaren kasuan, binarioen instalazioa bukatzen denean, kontrol-kontsola irekitzen dugu eta sakatzen dugu “Existitzen den zerbitzari taldera gehitu”.
Lehen zerbitzariaren izena eta baimen kodea sartzen ditugu, sustatu “Batu”,
… esperamos unos segundos…
“Onartu”,
Eta azkenik, konfigurazioa jasotzea espero dugu, kontsolan egiaztatzen dugu StoreFront zerbitzariak modu egokian sinkronizatuta daudela, hobekien, beti zerbitzari batekin lan egingo dugu eta beharrezko aldaketak aplikatu ondoren, klik egingo dugu “Aldaketak propagatu”.















































